Συνεργασία με κλινική

 
Ο ιατρός είναι επιμελητής στη Β’Ουρολογική κλινική του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν βρίσκεται στη Λεωφ. Μεσογείων 107. Κτίστηκε το 2001 εξαρχής για νοσοκομείο To ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center ανήκει από το 2014 εξ ολοκλήρου στην ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε. και αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα όχι μόνον εντός της ελληνικής επικράτειας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στις εγκαταστάσεις του, που εκτείνονται σε 55 χιλιάδες τ.μ., αναπτύσσονται κλινικές και εξωτερικά ιατρεία όλων των ειδικοτήτων, πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center στελεχώνεται από 1.000 άτομα προσωπικό, εκ των οποίων 200 κορυφαίοι ιατροί αποκλειστικής απασχόλησης, καθώς και από πλήθος διακεκριμένων εξωτερικών συνεργατών. Διαθέτει 303 κλίνες κλινικών, 25 χειρουργεία, 38 κλίνες μονάδων εντατικής θεραπείας, 24 κλίνες μονάδων τεχνητού νεφρού και 78 κλίνες νοσηλείας μίας ημέρας.

Με νέα δυναμική και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης σε όλους τους τομείς, το οποίο βρίσκεται ήδη σε φάση υλοποίησης και συνοδεύει τη μετάβασή του σε νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center σφραγίζει μια νέα εποχή στο εγχώριο σύστημα νοσοκομειακής περίθαλψης και φροντίδας. Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τη δυσμενή οικονομική κατάσταση που βρίσκονται σήμερα οι πολίτες, προσφέρει ακόμα χαμηλότερες τιμές σε όλες τις υπηρεσίες του με στόχο τη διασφάλιση της υγείας όλων των πολιτών. Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του, τόσο για διαγνωστικές εξετάσεις όσο και για νοσηλεία. Όλοι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ μπορούν να υποβάλλονται σε διαγνωστικές εξετάσεις στα εργαστήρια του E.N.Η.C. με παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ όπου η συμμετοχή τους είναι 15%, σύμφωνα με τον κανονισμό του ΕΟΠΥΥ. Για τη νοσηλεία τους, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ μπορούν να κάνουν χρήση μόνο του ταμείου τους ή σε συνδυασμό με την ιδιωτική τους ασφάλιση.

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος νοσηλείας μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2106972390-3 είτε να ρωτήσετε τον ιατρό.


 
Ανδρέας Γ. Πετρολέκας  Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος MD, FEBU
 
 
 
Ανδρέας Γ. Πετρολέκας  Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος MD, FEBU
 
Ανδρέας Γ. Πετρολέκας  Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος MD, FEBU